Power Personal

POWER PERSONAL AS er registrert i Norsk register for bemanningsbyråer, og vi tilbyr svært dyktige og erfarne elektrikere.
Vi sysselsetter 150 elektrikere, rørleggere og snekkere som vi har, til en stor grad, hatt forhold til i flere år, og som har stor erfaring innen maritim industri, onshore-anlegg og infrastruktur.
Ved siden av vårt dyktige personell for utleie, tilbyr vi også faste pristilbud.

POWER PERSONAL AS leverer montører med meget høy faglig kvalitet. Dette er elektrikere som er vant til å jobbe med komplekse installasjoner innen skip, shipping, onshore og offshore.
Våre tjenester er «all inclusive», og du får en norsktalende person som bor på Østlandet som din kontakt.
I tillegg til å levere personell av høy kvalitet, det vil si DSB-godkjente montører, kan vi også tilby meget hyggelige priser.

Om Power Personal

POWER PERSONAL AS er et bemanning- og entreprenørselskap, grunnlagt i 2018 av Nedim Jakupovic.
POWER PERSONAL AS er en del av PP GROUP AS. Vi er spesialisert på å rekruttere kvalifisert personell til elektro/marine og landbasert industri.

Selskapet tilbyr full administrasjon av de ansatte, noe som gjør det enkelt for deg. Alle ansatte har norske avtaler.
Lønn, pensjons- og forsikringsordninger er tatt hånd om av oss. Basert på oppdrag, setter vi sammen et team med den rette kompetansen for ditt behov.

Vi jobber på rotasjon, noe som gjøre det mulig for våre ansatte å arbeide 10 timer pr. dag og 54 timer pr. uke (godkjent rotasjon fra Arbeidstilsynet). Hvis det er et spesielt prosjekt, hvor rotasjonen er annerledes, kan vi tilpasse oss etter avtale. POWER PERSONAL AS har tariffavtale med EL & IT, og er medlem av NELFO-/NHO.

Vi tilbyr fagfolk innen et vidt spekter:
  • Elektrikere/DSB
  • Hjelpearbeider med lang erfaring
  • POWER PERSONAL AS har alle forsikringer i Matrix Insurance

Skal du bemanne?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Fagarbeidere

POWER PERSONAL AS leverer fagarbeidere: