Power Solutions

Trenger du meget dyktige håndverkere til dine prosjekter?

Vi i POWER SOLUTIONS AS leverer bemanning med meget høy kvalitet. Vi tilbyr montører som er vant til å jobbe med komplekse installasjoner innen skip, shipping og onshore.

Våre tjenester er «all inclusive», og du får en norsktalende person som bor på Østlandet som din kontakt.

I tillegg til å levere personell av høy kvalitet, kan vi tilby meget hyggelige priser.

Om Power Solutions

POWER SOLUTIONS AS er et norsk bemanningsfirma, etablert i 2018. Siden har vi tatt på oss alt fra store til små oppdrag innen RØR, ISOLASJON, INNREDNING, PLATEARBEID/SVEISING OG VENTILASJON.
Vi har en stab som er satt sammen av bred kompetanse og erfaring innen sine faggrupper.

POWER SOLUTIONS AS er spesialister i å leie ut bemanning til virksomheter, som trenger erfaren og kompetent arbeidskraft. I 2021 leide vi ut over 80 arbeidere innen de ulike fagfeltene. Dette både til korte og lengre prosjekter, i hele Norge.

Selskapet tilbyr full administrasjon av de ansatte, noe som gjør det enkelt for deg. Alle ansatte har norske avtaler. Lønn, pensjons- og forsikringsordninger er tatt hånd om av oss. Basert på oppdrag, setter vi sammen et team med den rette kompetansen for ditt behov.
Vi jobber på rotasjon, noe som gjøre det mulig for våre ansatte å arbeide 10 timer pr. dag og 54 timer pr. uke (godkjent rotasjon fra Arbeidstilsynet). Hvis det er et spesielt prosjekt, hvor rotasjonen er annerledes, kan vi tilpasse oss etter avtale.

Skal du bemanne?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Fagarbeidere

POWER SOLUTIONS AS leverer fagarbeidere: